Sensual Glow’s

online jaarprogramma

Daily Rituals
celebrate your Sacred

Een jaar in het teken van de
Vrouwelijke Sensuele Cyclus

87% van de 276 ondervraagde deelnemers zegt verandering te merken na één week…. 

 

 

 

dit is voor jou. 

Een jaar lang maandelijkse online content voor een laag bedrag.
Voor elke vrouw bereikbaar.
Een massive impact op je dagelijkse sensualiteitsbeleving.

Dit programma geeft je toegang tot een jaar vol Daily Rituals die speciaal ontworpen zijn om naadloos in elke routine te passen. Of je nu veel of weinig tijd hebt in een dag,  door middel van het slim integreren van de juiste rituelen (wetenschappelijk, tantrisme & taoïstisch onderbouwd) zet jij jezelf helemaal in een leven dat meer gevuld is met (zelf) liefde, sensualiteit en verbinding.

Meer in het moment,

Minder gehaast 

Meer in je lichaam,

Minder in je Hoofd

Meer in je hart,

Minder alleen

Meer in je energie,

Minder afhankelijk van anderen

“Beyond all thoughts
Beyond all emotions
Beyond physical form
in the sacred space of our rituals we discover who we really are”

Guusje Wannet
Sensual Glow

“If you do what you’ve always done, you’ll get what you’ve always gotten.”

Dit programma heb ik niet gemaakt om jou te vertellen hoe en wat je allemaal nog meer zou moeten doen op een dag.

En het is ook geen programma dat jou vertelt hoe je je moet voelen, je voorschrijft wat dé ideale seks is, hoe vrouwelijke sensualiteit eruit zou moeten zien of hoe een ideale tantrische liefdesrelatie is.

Nee, dit programma is gemaakt voor jou, die al de adviezen over liefde, seks en relaties wel zo ongeveer heeft gehoord.

(net zoals ik)

En je hebt de overvloed van liefde ook echt meerdere malen in je leven gevoeld en gedeeld.

(net zoals ik)

En toch, vraag je je op dagelijkse basis af waarom het, ondanks de vele goede voornemens, je niet lukt om vanuit dit liefdevolle gevoel van verbinding te leven. En steeds maar blijft hangen in je hoofd, gedachten en stressgevoelens.

(net zoals ik)

Het ironische is, dat onderzoek laat zien dat het probleem echt niet zit in dat we het niet weten. We weten precies hoe en wat we moeten doen om goed voor onszelf te zorgen. Sterker nog, we doen massaal ontzettend ons best!

We vinden in de regel dat we continu moeten verbeteren, verdiepen en veranderen. We weten alles van gezond eten, slapen, voedingssupplementen, mediteren, yoga en welzijn. We formuleren doel na doel, creëren nieuwe verlangens, maken nieuwe plannen en zo proberen we de outcome van ons gevoel te controleren.

Het probleem, stellen onderzoekers, dat we het niet volhouden. Want na een paar dagen of weken, neemt het leven het weer over….. zoals elke vorige keer… 

Met als resultaat dat toch weer meer gaan geven. Harder gaan werken. Meer willen leveren. We staan weer meer aan staan, richten ons weer meer op de buitenwereld en ons lichaam eindigt continu wakker en alert.

Resultaat: Onze vrouwelijke sensuele kern sluit af, de zachtheid verdwijnt uit onze energie & ons liefdevolle hart wordt gevuld met vermoeidheid.

 

We hebben geen grote, eenmalige beweging nodig maar duizend kleintjes

Stress

In grote en kleine mate, ongeacht oorsprong en uitingsvorm, verandert onze manier van denken, doen en verbinden. Het verandert onze fysieke sensaties, onze beleving en de manier waarop we genieten. 

Als geliefde, gescheiden mama van drie kinderen, mede-moeder van drie stiefkinderen, entrepeneur, coach & therapeut en ‘Human Giver’ van nature, ken ik dit overprikkelde gevoel als geen ander. 

Ik heb jaren gezocht naar een manier die mij kon helpen met het vinden naar de weg naar binnen.
Ik wilde voorgoed af van onze culture valkuil: Geven en werken tot je bol staat van de stress, op retraite/vakantie gaan om bij te komen. Met goede voornemens weer thuis komen. Dit een maand volhouden om vervolgens dit hele riedeltje weer opnieuw te beginnen. 

Zucht…..

Daily Rituals is compleet anders
dan andere programma’s.

En daar is 100% bewust voor gekozen.

Alle rituelen, groot en klein, zijn er op gericht om ruimte te maken voor jezelf,
zodat jijzelf diegene bent die aan het roer staat van je gevoel,
zodat jijzelf bepaalt wat er in je hart leeft,
zodat jijzelf die persoon bent, die de kamer vult met energie.

Before we can shine our bright light into the world,
we need to find our ways within.
We need to heal our hearts,
take care of our bodies
&
bring magic to our souls.

You are worth it.

Sensual Glow – Rethinking Sexuality

 

Een ritueel is een reeks handelingen met een speciale betekenis. Die reeks kan lang of kort zijn, met kleine of grote betekenis. Iedereen heeft en gebruikt rituelen. En we hebben allemaal wel eens ervaren, dat een bijzonder dagelijks ritueel je hele leven kan veranderen.

In dit programma gebruiken we rituelen als een bijzondere manier om onszelf het beste te gunnen. We keren naar binnen met als doel stralender dan tevoren de wereld tegemoet te treden. We gebruiken rituelen om self-care momenten te integreren en er voor te zorgen dat we meer invloed hebben op de manier waarop we ons voelen.
De technieken die wij gebruiken zijn gebaseerd op een mooie mix van wetenschappelijk onderzoek, tantrische filosofie en taoïstische wijsheid.

Meditatie

In stilte of met een mooie begeleiding naar binnen keren om je werkelijke zelf te ervaren. Mediatie is een bewezen welzijnsvergroter.

Ademhaling

Al eeuwenlang worden er verschillende ademhalingstechnieken gebruikt als spiritual practice. Wij gebruiken tantric breathing als poort naar meer sensualiteit. 

boeken

Boekenlijsten, leestips & toegang tot de meest betekenisvolle kennis van mensen die ons voorgingen in deze bijzondere reis. 

Visualisatie

De vertaling van gedachten naar beeld ter vergroting van je fysieke, mentale, emotionele en spirituele welbevinden.

Mindfulness

Mindfulness wordt wereldwijd gebruikt in seks therapie om de mind- body connectie te versterken om zo meer controle te krijgen over je ervaring. Wetenschappelijk bewezen en methodisch zeer betrouwbaar.

Sacred Space

A little witch magic…. for those who feel attracted to this! Abundance, liefde & voorspoed aantrekken met een vleugje magie.  

Jade ei

Werken met het Jade ei komt uit de taoïstische traditie. We vergroten hiermee onze levendigheid & dynamiek in het bekkenbodem gebied.

Tantra

Tantra richt zich onder andere op het cultiveren van de seksuele energie als spiritual practice. In dit programma is tantra geheel toepasbaar gemaakt voor de moderne tijd en wordt duidelijk uitgelegd.

Ritual

Je leert niet alleen alles over mijn rituelen in dit programma, maar wordt ook echt uitgenodigd om je eigen rituelen te ontwerpen. Alle do’s uitgelicht.   

bekend van:

 Meer……

Leven vanuit je sexy

Nee, niet persé het sexy van buiten, maar juist het levendige, bubbelende gevoel van binnen. Genieten van het naar binnen keren om dit maximaal te leven.

Creatie

Creatie is een cyclus, je leert in dit programma alles over creatie vanuit je hele zijn, in samenwerking met de natuur en de kosmos.

Liefde

Zit van binnen en begint bij jezelf. Zelf waardering, liefde en acceptatie moeten we leren en is een continu practice. In dit programma staat dit dan ook centraal.

Healing

We maken allemaal dingen mee die we liever hadden overgeslagen.Verwerking gebeurt niet door er meteen je les uit te leren en verder te gaan. Helen doe je door tijd, liefde en ruimte te maken.

Samen

Samen zijn is veel meer een gevoel dan een activiteit. Zelfvertrouwen is direct gelinkt met het kunnen vertrouwen op een ander. Vertrouwen in jezelf is een terugkerende oefening. Geen verdienste.

Minder……

Overleven

Minder op de automatische piloot en  je vrije tijd vullen met bijkomen op Netflix, Social media & voelen dat je het allemaal anders moet gaan doen.

Stilstaan

Kijken naar anderen, jezelf vergelijken, hopen op beter. Iets wat we allemaal kennen. Het kan ons verlammen. In beweging komen en weer teug naar de kern, is wat nodig is om hier weer uit te komen.

Drama

Iedereen kent het, je projecteert en vult in voor de ander. Met meer drama als resultaat. Je eigen pad lopen, voorkomt dit drama.

Gekwetst

Onverwerkt verdriet brengt vaak veel gevoelens van gekwetstheid in ons dagelijks leven. Door minder door te duwen en meer stil te staan, voelen we ons meer heel. 

Alleen

Gevoelens van eenzaamheid in de liefde, seks & relaties is een dagelijks terugkerend thema in mijn praktijk. Goed zorgen voor wat je nodig hebt, is een must in elke verbinding.

Sensual Glow – Rethinking Sexuality

 

Als relatie en seks therapeut ben ik primair opgeleid om gebruik te maken van wetenschappelijk gelegde fundamenten in de seksuele gezondheidszorg. Binnen de seksuologie werken we wereldwijd met het Bio- Psycho- Sociale model. De Body – Mind connectie staat daarom ook vaak centraal in de behandeling van allerlei soorten uitdagingen binnen de seksuele gezondheid. Dit klinkt serieus, maar we hebben er allemaal wel eens voor hete vuren gestaan in de liefde en seks.

Verminderde zin, een vervelende seksuele ervaring in je jeugd, een paar onbeantwoorde liefdes die je onzeker heeft gemaakt, een scheiding…


Toen ik zelf, inmiddels al weer 10 jaar geleden, ontdekte dat sensualiteit & seksualiteit voor mij bovenal een emotionele en spirituele opening & verdieping bracht, ben ik mij gaan bijscholen in holistische visies op seksualiteit.
Ik kwam thuis in de Tantra & Taoïstische stroming, die opmerkelijk genoeg, heel erg aansluiten bij de hedendaagse wetenschappelijke visies.

Body – Mind Wisdom

Je leert alles over de anatomie van je vagina. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod

Scientific Sexology Wisdom

Je leert alles over de anatomie van je vagina. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod

Pussy & SexMagic Wisdom

Je leert alles over de anatomie van je vagina. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod

Seasons & Cycle Wisdom

Je leert alles over de anatomie van je vagina. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod

Taoist & Tantric Wisdom

Je leert alles over de anatomie van je vagina. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod

Trauma & Healing Wisdom

Je leert alles over de anatomie van je vagina. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod

Hoe ziet het programma er uit

Wat

600 vrouwen deden mee aan de trial

Dank je wel voor deze waanzinnig mooie mediaties. Ik heb zo hard gehuild en losgelaten.

Anne

Your content goes here. Edit or remove this text inline or

Anne

Your content goes here. Edit or remove this text inline or

Anne

Die muziek is betovered. Ik ben niet zo van visualisatie, maar nu ben ik om!

Bobby

Your content goes here. Edit or remove this text inline or

Anne

Your content goes here. Edit or remove this text inline or

Anne

Je stem is zo rustgevend. Ik ben nu drie dagen bezig, ik voel mij een ander mens.

Jaqueline

Your content goes here. Edit or remove this text inline or

Anne

Your content goes here. Edit or remove this text inline or

Anne

Hier wil ik een programma van! Dit wil ik elke dag!

Shanna

Your content goes here. Edit or remove this text inline or

Anne

Your content goes here. Edit or remove this text inline or

Anne

Dank je wel voor jouw liefde, compassie en het voorbeeld dat je bent.

Marloes

Your content goes here. Edit or remove this text inline or

Anne

Your content goes here. Edit or remove this text inline or

Anne

Mijn man vindt het geweldig dat ik dit doe. Hij herkent mij niet meer terug.

Patricia

Your content goes here. Edit or remove this text inline or

Anne

Your content goes here. Edit or remove this text inline or

Anne

Tijdens en na de trial, had ik een overvolle mailbox met reacties
En toen besefte ik pas echt:
Dit is zooooo nodig!

 

Super goedkoop

voor iedereen bereikbaar, maandelijkse termijnen

Stress verlagend

Hou meer tijd en energie over. Voel je beter.

Makkelijk in gebruik

Click and go

mobile friendly

Doe je oefeningen waar je wilt, wanneer je wilt.

coachingsmodel

Toegang tot 1 op 1 coaching (VIP).

jouw levensstijl

Makkelijk te integreren in jouw manier van leven.

“A Woman who heals herself,
heals her mother,
heals her daughter,
and heals every woman around her.”

als je nu koopt krijg je een jaar lang toegang tot het programma

Sensual Glow’s Daily Rituals

We start with a bang.

Eenmalige presale aanbieding

Bonus: 6 ritual calls. Gaat nooit meer komen. Nu of nooit.

starten in een groep. Let op! er is maar 1 kans om hier bij te zijn.

Inschrijving geopend

Straks zijn we dicht, programma opent maar twee keer per jaar.

Openingsritual 1 September.

Daily rituals online: 1 jaar onbeperkt toegang tot het programma.

&

optioneel

Titel een

dit is het antwoord op je vraag

Titel twee

dit is het antwoord op je vraag

Titel drie

dit is het antwoord op je vraag

Titel een

dit is het antwoord op je vraag

Titel een

dit is het antwoord op je vraag